Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!donderdag 16 juli 2015

allemaal jurkjes

Misschien herinner je je nog dat ik een jaar geleden aan het worstelen en stoeien wat met de naaimachine om een jurkje in elkaar te zetten. Wat heb ik vaak de naaimachine in de hoek willen zetten. Niet omdat zij niet deed wat ik wilde, maar omdat ik haar niet meer wilde zien. Haha haat en liefde verhouding zeg maar. Voor het oog wel aan te zien (op een afstand van 5 meter)  kwam je dichterbij dat kon je schoonheidsfoutjes ontdekken. Een ander misschien niet, maar ik stoorde mij eraan met mijn kritische blik.
 Totdat ik me bedacht dat ik het maar eens professioneel aan moest pakken. Sinds kort zit ik op naailes waar ik leer om echt volgens patroon te werken en ook netjes leer afwerken. Dit is wel de grootste prijs die ik ermee verdien. Het eerste jurkje is heel mooi afgewerkt op een lock- machine.
 
 lang geleden
Sinds deze week

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...