Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zondag 22 maart 2015

Blauw

Emma was het roze op haar kamer helemaal zat...ze kon het niet meer aanzien zei ze. Hihi ze is nu acht jaar en ondertussen groeit haar eigen mening met de dag. En daar sta je dan met je" maar ik weet wat goed voor je is- moederroeping-. Maar Emma zegt dan gewoon dat ze zelf heeeel goed weet wat ze nodig heeft.
Dus wij met elkaar naar de winkel op zoek naar blauw. Ken je dat gevoel als je ergens naar op zoek bent het ineens overal tegenkomt, hoe klein het ook is. Nooit geweten dat er zoveel blauw in een winkel te vinden was. Ik geloof dat ik altijd een beetje allergisch voor die kleur was. Roze en rood, ja dat was het! waar ik mijn mandje (en huis) mee vulde.
Emma haar kamer heeft een kleine metamorfose ondergaan. En toen vond ik afgelopen week ook nog dit stoeltje voor haar.
Zie hier zelf het resultaat.
 
 Emma is er helemaal blij mee. En in een bui "ik zeg wat ik mooi vind, koos ze deze knalgele jas uit. Tja...maar gelijk heeft ze! Hij is prachtig knal GEEL.

3 opmerkingen:

 1. Ja, kinderen die zelf heel goed weten wat ze willen. Ik heb er hier ook een paar. ;) Haar kamer is wel mooi geworden en haar jas is heerlijk vrolijk!

  Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jou dochter heeft een goede smaak! Ilove blauw!
  XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whahaha prachtig! Ja wij ook met onze rood en roze gekte. Maar ik draag nog steeds met heel veel plezier veel rood en roze, maar tegenwoordig ook veel blauw. Dat is allemaal Tante Betsy haar schuld whahaha. Ik draag namelijk niks anders meer ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...