Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!donderdag 25 december 2014

recycle recreatief #6

Bij de kringloop en op de rommelmarkt kom ik zoveel leuke dingen tegen. Het kriebelt om er leuke dingen mee te doen en er eventueel iets anders van te maken. Ik vind het leuk om dit met je te delen.
 Misschien inspireert het jou ook.
 
 
Recycle creatief #6
Ik zag een afgebladderde poppenwagen staan...afgespeeld door een poppenmama, die vast met pijn in het hart haar poppenwagen moest weg doen van haar grote-mama. Puur hout! Alleen voor het oog minder mooi, daarom besloot ik wat mee te gaan doen. Wat wist ik nog niet.
Tien minuten later liep ik met haar onder mijn arm de deur uit van de Kringlooopwinkel; ik zou goed voor haar gaan zorgen. Rood was me niet mooi genoeg, zwart daarentegen ook niet, maar besloot het creatief aan te pakken. Het is schoolbordverf geworden. Lang leve de creativiteit van kinderen; poppenmama zijn en kleuren, het kan nu allemaal. Sofie wilde wel beginnen.
Het popje en poppendekbedje rolden onder mijn naaimachine vandaan.
 
 
xxx kathy

4 opmerkingen:

 1. Oh smelt zo'n zelfde poppenwagen moet er ook nog in de garage van mijn moeder staan. De poppenwagen van dochterlief die heel duur was destijds (22 jaar geleden ;)).
  Wat leuk dat je hem met schoolbordkrijt hebt geverfd, zwart is niet een alledaagskleurtje voor een poppenwagen, maar wel heel stoer hoor.
  Ik heb by the way een sprookjesgiveaway lopen ;). Warme groetjes van Susan die nog altijd geniet van onze swap spulletjes die je voor me maakte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "krijten" vinden kindjes super,hee!ikzelf vond deze zomer op de rommelmarkt een mooi roze,staande krijtbord voor 3euro!!!!voor mn kleinkind van 21maand,als ze hier op bezoek komt zegt ze meteen:"krijten,meemee",vind ze zooo leuk!je poppewagen is heeeeel mooi geworden!groeten uit belgie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om een poppenwagen in het zwart te maken. Lekker stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappig idee, schoolbordverf. Daar zijn de kinderen vast blij mee! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...