Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!woensdag 19 juni 2013

feest in de klas

Vanochtend stond een rij van kinderen te wachten om naar binnen te gaan en in hun hand zag ik bloemen. Een zee aan mooie bloemen en die waren allemaal voor mij! Vandaag vierde ik mijn verjaardag ik de klas. Van de bloemen maakte ik een prachtig boeket en zette de vaas in mijn klas. Wat een gezelligheid!
Van ouders kreeg ik ook een cadeau. Namelijk dit mooie kussen, gemaakt door een moeder uit mijn klas. Hij staat nu leuk op het kinderbankje bij mij in de woonkamer.
Aan het einde van de dag kwam een moeder, waar ik een leuke band mee heb, met een speciaal cadeautje voor mij. Ze had uit haar eigen verzameling plaatjes, lieve plaatjes voor mij bij elkaar gezocht. Zij neemt regelmatig een kijkje op mijn blog, dus zij weet wat ik leuk vindt.
Nogmaals dank je wel Kirsten als je dit leest.
 
Fleurige avond!
liefs kathy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...