Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zondag 17 februari 2013

laatste tas Geef het door!

Ik ben tot een besluit gekomen gekomen. Mijn opgezette project Geef het door! had de tijd van een jaar bereikt. Ik kwam er achter dat het veel tijd kostte om alles te sorteren en het veel ruimte innam om alles op te slaan... helaas kon ik weinig mensen bereiken om de kledingtassen/speelgoed aan door te geven (ik had gehoopt dat er meer vraag naar zou zijn) vind ik de tijd die ik eraan geef niet opwegen tegen het aantal mensen die ik er blij mee maak.
En dan niet te spreken over mensen die tassen op kwamen halen die het volgens mij helemaal niet nodig hadden (maar met deze uitspraak ben ik wat voorzichtig).

Gelukkig kon ik veel kleding en speelgoed aan de crisisopvang in Arnhem geven. Daar heb ik de meeste dankbaarheid gevoeld.
En dit zijn de laatste spullen om een tas mee te vullen.

4 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat het zo gelopen is. Ik vond het een mooi initiatief, maar tijd is ook belangrijk en er voldoening uithalen helemaal. Ik kan me voorstellen dat het rot is als je het idee hebt dat het niet bij de goede mensen terecht komt. Wel fijn dat de crisisopvang wel enthousiast was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer maar een jaar is een goede tijd voor dit project blijkbaar. Er komt wel weer wat nieuws op je pad! Fijn dat je bij de crisisopvang zo'n dankbaar gevoel hebt :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wees trots op jezelf, je hebt het goed gedaan. Soms zal er misbruik van gemaakt zijn, die mensen zitten ertussen. Maar de crisisopvang... zéker dat het daar wel goed terecht is gekomen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je er mee stopt, en jammer dat er altijd mensen zijn die misbruik van andermans goedheid durven maken. Maar dat jaar mag je zeker trots op zijn hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...