Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!vrijdag 5 oktober 2012

post on his way


Ik vertelde al eerder dat een vriendin zwanger is van een tweeling. Ik had haar, nadat ze het goede nieuws verteld had, een eigengemaakte giraf gegeven.
Vandaag dit kaartje geschreven om haar even te laten weten dat ik aan haar denk.
Mireille reageerde op een boekje dat ze op mijn blog had gezien, vol emotie en bijna in wanhoop want ze kon ze nergens vinden. Ze wilde graag dat haar zoontje eruit zou lezen net zoals zij dat op die leeftijd had gedaan. Ik dacht: ik stuur het haar toe. Dus Mireille als je dit leest, het boekje komt er aan!

een dank je wel gekregen...

Vandaag zijn er in de ochtend twee volle tassen met kleding en speelgoed gegeven aan een mevrouw. Zij had dit opgevraagd voor een gezin die moeite moet doen om rond te komen. Twee kleine jongetjes; 3 maanden en 13 maanden. Ik had er ook nog een leuk muziekje bij gedaan, die Sofie er weer uithaalde.
Als dank kreeg ik zelfgemaakte jam, hoe leuk is dat, die we meteen op de middagboterham smeerden. De kleur past overigens erg mooi bij de kaarsjes die we brandden tijdens het eten. De gelei smaakte heerlijk,  je kon proeven dat het zelfgemaakt is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...