Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!dinsdag 4 september 2012

vandaag...

...heb ik gewerkt in mijn klas en 's avonds de swap van Emma en mij ingepakt, want morgen vertrekt deze zoete- vogeltje swap naar Brenda en haar dochtertje. We doen een moeder- dochter swap. Voor de dochter het thema -tjilper de tjilpt- en voor haar mama het thema 
-zoet, zoeter, zoetst!

Vandaag was het zover (eindelijk voor Emma want ze wilde het al zooooo lang) dat ik Emma toegang gaf tot mijn naaimachine.
Nou werkelijk wat een talentje...ze zoefde weg met een noodvaart om keurig op tijd bij de bochten af te remmen. Dat had ik echt niet verwacht. En leuk dat ze het vond! Ze heeft het rode papier aan het doorzichtige plastic genaaid. Het is een mapje geworden.
 

Vandaag lieve post gekregen van een vriendin van mij omdat ik begonnen ben met mijn eigen kinderpraktijk...zo lief! de champagnekurk mocht ik laten knallen, kijk maar, hij staat in het klein bij de leuke kaart en boekje. Dank je wel lieve Thea!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...