Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zondag 2 september 2012

stoer!

Emma is: lief- ondeugend- creatief- sportief- sociaal voelend- temperamentvol- onderzoekend- eigengereid- fantasievol- lacht graag- trekt het liefst haar eigen plan (en dat is soms lastig als je in de ochtend op tijd weg moet)...ze lijkt erg op mij met de plus en minpunten...
 Emma gaat door met zichzelf te ontwikkelen; het gaat soms zo snel, je kijkt even niet om dan op te kijken en te zien dat ze weer iets nieuws kan; vandaag heeft zichzelf leren skateboarden.
Wauw, wat een stoere meid!
Als je heel goed kijkt, kun je ook nog een roze tatoage zien op haar arm. Tja, als het hierbij blijft vind ik het goed!

Geef het door! update

Ik zat de laatste weken met mijn handen in het haar voor mijn project: Geef het door! want ik had zoveel kleding en speelgoed, maar niemand om het aan te geven. Ik kwam op de site: gratis af te halen.nl en schreef dat mensen die het niet breed hebben kledingtassen kunnen ophalen. Nou, ik had het niet beter kunnen treffen, hier vind ik de mensen die het nodig hebben. In 1 dag 7 reacties van mensen die de kleding en speelgoed goed kunnen gebruiken. Nu is het zelfs zo dat ik kleding te kort kom! Dus als je in omgeving van Arnhem woont en kinderkleding weg wilt doen, denk dan eens aan mij. Dan zorg ik ervoor dat alles goed terecht komt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...