Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!vrijdag 31 augustus 2012

Emma in beeld op een A3 blad

Emma kreeg afgelopen week vanuit school de opdracht om dingen over haarzelf op te schrijven, te tekenen of te plakken. Dit doen alle kinderen zodat ze een goed beeld van elkaar krijgen -met hun talenten- wat ze willen leren- wat ze heel vervelend vinden. Een uurtje met Emma fröbelen waarbij Emma met de ideeën kwam (en ik er bijzat om vragen te stellen over wat ze wilde zeggen en schrijven) gaf dit beeld:

3de kookavond: thema ongezond in joggingbroek


Jaaah, gisteren was het zover: de derde kookavond met de meiden. En dit keer was het thema, je raadt het nooit: ongezond!!! De allervetste, calorierijke producten sierden de tafel. En wij sierden vooraf en achteraf op de weegschaal (met een knipoog). Wat hebben we gelachen om de kilo's die we met deze vette maaltijd aan waren gekomen. Zelfs de kleding was in stijl: makkelijk zittende joggingkleding (ik ben degene die op de weegschaal staat)  Kijk en huiver om het vele vet wat je op de foto's ziet....Voorgerecht: bitterballen, stokbrood waar de kruidenboter uitdruipt, chips, worstjes, kaasjes, Hoofdgerecht: kippenkluifjes met gefrituurde aardappelbolletjes. Nagerecht: gefrituurde appeltjes met kaneel, ijs en een flinke dot slagroom. Heerlijk was alles en wederom gezellig! Door de vele glaasjes cola lag ik nog lang 'te stuiteren' in mijn bed..zoveel suiker krijg ik zelden binnen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...