Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!dinsdag 28 augustus 2012

geboorteslinger gemaakt

HOERA, SAMMIE is geboren. Zij is het dochtertje van een goede vriendin van mij. Zij had mij gevraagd voordat de kleine geboren zou worden om een verjaardagsslinger te maken die ze ook buiten kan hangen. Natuurlijk heb ik ja gezegd. Deze slinger is regenbestendig omdat ik de letters met doorzichtig plastic heb bewerkt en op zeil gestikt.
De eerste letter M heeft een mooi verhaal; het is de stof van een truitje die Huguette aan heeft gehad toen zij een tiener was. Een paar maanden geleden had ze haar kledingkast opgeruimd (nesteldrang he) en vond het truitje iets voor mij om mee te naaien omdat het van die lieve bloemetjes heeft.
 Dit is de achterkant van de slinger. Deze stukken heb ik van een tas geknipt; ontworpen door PIP studio. Dus als Huguette straks uit haar raam kijkt, kan ze de slinger aan 2 kanten zien met vrolijke kleuren. Morgen ga ik op kraamvisite.
                                 

deze post gaat naar...

ik hou ervan om post te versturen...elke gelegenheid vind ik een kaartje waard of een klein cadeautje. Deze kaart stuur ik op naar Anne; het dochtertje van mijn broer.
Zij is pas 4 geworden en gaat naar de kleuterklas. Wat een leuk en spannend moment toch!
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...