Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!woensdag 22 augustus 2012

mijn gemaakte swap: rood met witte stippen


 Vandaag is mijn swap aangekomen bij Jacqueline .Op een grote paddestoel rood met witte stippen....Nou, ik denk dat jullie dat thema er wel uit halen.
Dit heb ik gemaakt: een boekenlegger, een paddestoel van strijkkralen en er een magneet achter geplakt, een kussen, een hanger. Verder nog: haarclipjes, schrijfboekje, strijkapplicaties, stempel+ inkt en 2 paddestoelpunaises.

De herfst doet bijna zijn intrede. Ik merk het aan de lichtverandering als ik 's avonds op de bank lig te lezen, de geur veranderd ook in de lucht en vandaag zag ik de eerste blaadjes al naar beneden dwarrelen.
Ik ben gek op de herfst; prachtige kleuren en het zonnetje dat door de bomen straalt, nog net geen jas aan, maar wel een lekkere sjaal.
Herfst, herfst wat heb je te koop?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...