Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!maandag 30 april 2012

lachen, zon, mensen, verkopen; Koninginnedag

 
Wat een geweldig zonnige Koninginnedag wat het vandaag. Mijn giraffen, uiltjes, knuffelmeisjes en poezen hebben heerlijk van het weer genoten, liggend op een kleedje. De tasjes had ik in een houten boom opgehangen; een blikvanger met alle vrolijke kleurtjes wat opviel, in de drukte van de mensenmassa.
Een meisje vond het tutteknuffeltje helemaal geweldig en deze werd meteen goed gekeurd toen ze voelde hoe zacht ze aanvoelde. Een ander meisje droeg vol trots een tasje zoals alleen vrouwen dat kunnen doen.

Veel mensen gezien, veel leuke reacties gekregen en sommige meiden kwamen wel 3x terug. Dat vond ik  ontroerend. De blije gezichten als ze iets gekocht hadden, daar straalde mijn hart van, een glimlach op mijn gezicht.
De opbrengst was meer dan ik had durven dromen, dus lapjesmarkt "ik kom er weer aan hoor!"
Volgend jaar wil ik heel graag met een rek vol met rokjes en jurkjes gaan staan. Dat is mijn streven, "dus hup Kathy; op weg naar een nieuwe uitdaging!"

En aan deze foto;s te zien heeft Emma ook een topdag gehad.

Lieve Emma,
Wat zat je prachtig op de grote pony en hoe trots was ik toen je zelf het hele plein rond ging om de spelletjes te spelen. Af en toe kwam je naar me toe om me een kus te geven en te vragen of ik al wat verkocht had. Dikke x, mama
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...