Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!vrijdag 27 april 2012

zelfgemaakt schilderijtje


                    
Emma wilde een schilderijtje maken en vond deze gehaakte bloem in mijn verzamelmand. Daar heeft ze een schilderijtje van gemaakt. Ze ging, om een waarheidsgetrouw beeld te krijgen, naar een bloem in de tuin kijken hoe de blaadjes aan het steeltje zitten. En als je goed kijkt kun je links het woord bloem lezen wat ze zelf geschreven heeft. Apetrots was ze zelf en ik als mama beretrots.

 p.s. als je je afvraagt hoe het komt dat ze zo moe uit haar ogen kijkt; ze kwam vandaag thuis van hun kleuterkamp. Ze heeft het erg leuk gehad. Het thema was dit jaar tovenaars en ze hebben vele activiteiten gedaan en een toneelstuk gezien dat door ouders opgevoerd werd. Wat was het heerlijk om je weer in mijn armen te sluiten, kusjes te geven en jouw aanwezigheid te voelen. Een nacht lijkt kort maar in een moederbeleving mijlen ver weg. x mama


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...