Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!woensdag 25 april 2012

spitter, spetter spat


 

Sinds 2 maanden zit Emma op zwemles. Waar kleding meegenomen wordt kan een tas gebruikt worden. Ha, da' s weer een mooie aangelegenheid voor een crea- uitdaging. Ik had een waterdichte stof gezien (was eigenlijk een douchegordijn) bij de Hema in felroze met witte stippen. Maar ik dacht: ach, die loopt niet weg. Dus wel, want de volgende week was de grote bak met aanbiedingen weg, spoorloos, foetsie. Ik had het nog nagevraagd, nee niet meer in de winkel, echt weg, balen! Maar goed, na wat gemijmerd te hebben hoe ik een leuke zwemtas kon maken die tegen een kleddernatte bikini kan, kwam ik op dit idee: men nemen stof en beplakken dit met doorzichtig book-lon om boeken mee te kaften. Dat werkt echt makkelijk. En dan de tas naaien terwijl de book-lon erop zit. Een lint erdoor om hem dicht te trekken en een gezellig hangertje. Emma heeft nu een originele van mij, voor jou, zwemtas. x- je voor mijn waterratje, die al met haar hoofd onder water durft.mmm ijs, lekker!

 

Het idee van de ijscoupe zag ik bij haar. Bij de Kruidvat kocht ik deze leuke bakjes (in de aanbieding).
Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb ze meteen in roze en wit gekocht. Handig voor kleine kinderhandjes die een appeltjes oppeuzelen of bij een verjaardag, maar ook voor de knutsel. Ik heb vakantie dus ben thuis. Zodra Emma uit school kwam en dit keer niet bij iemand ging spelen, hebben we samen geknutseld. Een aardbeiensmaak ijscoupe voor Emma en voor mij de frambozen. Mark mocht er ook van snoepen. Toppie gedaan Emma! en morgen ga op kamp met je klas. Mama zal aan je denken en je een kus via de sterren geven. Wat was het weer een fijne dag met jou. Voor nu slaap lekker. x mama
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...