Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!donderdag 5 april 2012

uitnodigingen voor ons meisje dat 2 jaar wordt


 Sofie wordt bijna 2 jaar en vanochtend heb ik uitnodigingen gemaakt. Ik had een tafelzeil dat op de keukentafel lag die de knipdrift van Emma niet overleefd heeft. Er zat een gat in en een streep van roze stift dit ik er niet meer uitkreeg. Na een tijdje ging ik me daaraan ergeren...dus wat kon ik er nog meer mee. Juist; verknippen, naaien en vullen. Het zijn uitnodigingen geworden voor Sofie haar 2de verjaardag. De cijfers zijn gevuld met vul- wol dus ze ogen ruimtelijk en je kunt ze neerzetten. Nu hoef ik ze alleen nog maar te versturen. Het is de eerste keer dat ik met tafelzeil heb gewerkt. Wat een heerlijk materiaal. Het is zacht maar ook tegelijk stevig en het knipt soepel.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...