Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!vrijdag 17 februari 2012

woorden op papier vertellen...

Ik hecht niet zoveel waarde aan materiële spullen; het kan stuk, kan vervangen worden en soms raak je erop uit gekeken. Maar kaarten, brieven en tekeningen verzorg ik heel goed en zijn bewaard gebleven waar ik ook heen verhuisd ben (en dat is veel geweest hoor, toen ik student was). Nu was ik vanmiddag aan het bedenken wat ik kon gaan doen toen Sofie op bed lag. Huishouden: geen zin! naaien: geen zin! Toen wist ik het. Omdat ik in de vakantie de zolder helemaal naar mijn smaak ga opknappen en een grote opruiming moet houden, ben ik achter de schotten gedoken en daar vond ik... liefdesbrieven van mijn
ex- vriendjes, vriendinnen uit mijn kindertijd; die waren al netjes geordend in mappen. Toen EEN HELE STAPEL van alles en nog wat: van mijn studenttijd, samenwonen tot zwanger worden en zwanger wordende vriendinnen die foto's opstuurden. Deze kaarten en foto's heb ik allemaal netjes in mapjes gedaan. Heerlijk gevoel: mijn leven beleven door de woorden van mijn vriendinnen. Binnenkort ga ik alle tekeningen en briefjes van mijn kinderen uit alle juf- jaren netjes inplakken. Kan ik later als ik een oud omaatje ben in mijn luie stoel alles weer opnieuw beleven.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...