Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!dinsdag 14 februari 2012

aaibaar schrijfboekje

Ik zag dit ideetje in dit leuke winkeltje http://www.de-sprookjeskast-arnhem.nl/ . Het is een omslag voor een schrijfboekje. De stof voelt zacht omdat ik er kussenvulling in heb gedaan. De appel heb ik eraan vastgemaakt zodat je deze kunt gebruiken als boekenlegger. Kijk, van zulke dingen word ik vrolijk. Waar ik ook vrolijk van werd is dat ik in dit lieve- schattige winkeltje- waar alles zelf gemaakt wordt en opgeknapt wordt,  2 cupcake haakjes wilde betalen de pin niet werkte. Wij wachtten wel 10 minuten...geen geratel van dat kleine machientje. Tijdens het wachten ben ik nog een klein rondje gaan maken. "Acht, dan krijg je dit wel mee zonder te betalen" was het antwoord toen de kleine deugniet nog steeds niet wilde werken. Kijk, hier werd ik ook vrolijk van. Ik heb beloofd voor dit leuke winkeltje een klein beetje reclame te maken. Dus vandaar de link bovenin mijn tekst.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...