Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zondag 29 januari 2012

ijsjes om op te hangen (euh...eten)

Ruben (een buurtvriendje van 3 jaar) ondergaat morgen een -in kinderogen- een heftige operatie. Zijn keel- en neus amandelen gaan eruit. Een paar maandag geleden heeft Emma dit ook ondergaan. We hadden bij de dokter een verwijzing naar de KNO arts bijna opgeëist. Wat kon Emma snurken! een boom omzagen was er niets bij en zo moe en hangerig, weinig eetlust...ik dacht even dat we een onhandelbaar kind hadden. Totdat de dag kwam kwam dat de dokter met de lepel kwam en haar keel-neus amandelen weghaalde- en omdat ze toch bezig waren- buisjes plaatsen. Wat een ander kind kregen we terug:blij, opwekt (dat waren we bijna vergeten van haar) en bij het slapen zo stil dat we toch maar even gingen luisteren of ons meisje nog in haar bedje lag. Het deed erg veel pijn bij haar en ik weet dat mijn moederhart bijna brak toen Mark haar naar huis tilde. Ik heb haar geknuffeld, gekust alsof het een net geboren baby'tje was...zo teer.  En toen kwamen de ijsjes...nog meer ijsjes....dat weet ik als kind ook nog wel. mmmm....Dus Ruben, likse morgen! De echte ijsjes dan, de slinger kun je mooi ophangen. Beterschap!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...