Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zondag 2 september 2012

Geef het door! update

Ik zat de laatste weken met mijn handen in het haar voor mijn project: Geef het door! want ik had zoveel kleding en speelgoed, maar niemand om het aan te geven. Ik kwam op de site: gratis af te halen.nl en schreef dat mensen die het niet breed hebben kledingtassen kunnen ophalen. Nou, ik had het niet beter kunnen treffen, hier vind ik de mensen die het nodig hebben. In 1 dag 7 reacties van mensen die de kleding en speelgoed goed kunnen gebruiken. Nu is het zelfs zo dat ik kleding te kort kom! Dus als je in omgeving van Arnhem woont en kinderkleding weg wilt doen, denk dan eens aan mij. Dan zorg ik ervoor dat alles goed terecht komt.

2 opmerkingen:

  1. Wat een super goed doel heb jij zeg! Maar ben jij niet bang dat als je het op deze manier doet het bij mensen terecht komt die het eigenlijk helemaal niet nodig hebben? Ik heb het namelijk zelf een keer gehad dat een mevrouw hier spullen kwam ophalen met een zielig verhaal en dat ik het vervolgens op de rommelmarkt zag liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi initiatief van je. Helaas woon ik niet bij je in de buurt. He jakkie Brenda dat er mensen zijn die op deze manier misbruik maken van je goedheid.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...