Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!vrijdag 24 augustus 2012

vandaag....

...heeft Emma wat taart meegenomen (die we gisteren hadden gebakken) voor haar juffen.
...vond ik bij de Etos in de aanbieding deze Lief spullen (tasje 2,50/ douchegel 3,00) normaal zou ik dit niet zo snel kopen; te duur voor wat je krijgt....maar nu kon ik het gewoon niet laten liggen. Ik bewaar deze spulletjes in een cadeaumand, waar ik in kan grabbelen als ik een cadeau nodig hebt en geen zin, puf, tijd of inspiratie hebt om naar de winkel te gaan. Ik heb gewoon mijn eigen kleine thuiswinkeltje.
Doen jullie dit ook?

2 opmerkingen:

  1. Jaaaa dat doe ik ook! Ik heb alleen geen mandje maar een kadokastje. Ik vind het ook erg handig, want in een grote stad zijn veel meer leukere spullen en winkeltjes te vinden dan in ons dorpje. Als je dan ineens wat in elkaar moet flansen of inpakken is dat superhandig! Lekker ik heb altijd de mama bodylotion van LIEF wel duur maar heerlijk zacht en ruikt zo lekker! Fijn weekend!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi ik doe dit zelf niet maar mijn ouders wel. Maar soms loop je als klein meisje dan ineens tegen zo'n gigantische voorraad cadeautjes aan. En dan niets zeggen tegen je ouders maar wel alvast even spieken wat je 'zou kunnen gebruiken' ;P

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...