Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zondag 26 augustus 2012

nog meer kaarten! te leuk om te stoppen

Tja, wat kan ik ervan zeggen...het is super leuk om zelf kaarten te maken, nu ik doorheb hoe het kan. Ik kreeg een leuke tip van een medeblogster om er verstuurbare kaarten van te laten drukken. Dat is een heel leuk idee!

5 opmerkingen:

 1. Leuke kaarten hoor. Ik zal morgen even met Susan overleggen over de swap. Maar denk wel dat het wat gaat worden hoor. En over de etui. Nee hoor is niet moeilijk. Eerst de rits aan 2 stukjes maken en dan pas dicht maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!!!! Gisteren de kelder opgeruimd en vond ik nog een heleboel de-zegels! Die theepot ga ik ervan halen...zo gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk weer! En ben benieuwd of je eens kaarten gaat afdrukken. Ik heb het eens gedaan en resultaat was daar erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, we hebben het erover gehad en het lijkt ons leuk om met jullie te swappen. Maar jij hebt het al vaker gedaan en dit is onze eerste keer. Wat houd het verder precies in en hoeveel dingetjes maakt een ieders? Wil jij mij een email sturen. rommelzolder@quicknet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi wat een leuk blog heb jij en wat maak je leuke dingen. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...