Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zondag 24 juni 2012

een vogeltje zingt zoals hij gebekt is...


Vandaag een vogeltje gemaakt van ijzerdraad, kraaltjes eraan geregen en vilt als snavel, vleugel en oogje. 2 pootjes van lint. Een gezellige hanger op mijn zolderkamer.

3 opmerkingen:

 1. ziet er echt schattig uit! Wb je inspiratievraagje: ik kom er niet altijd aan toe om elke twee weken wat te maken........pfffffffff....en vooral de laatste tijd niet meer met al dat schoolwerk. En aangezien ik nog zoveel dingen wil maken waar ik geen tijd voor heb........heb ik nog een kast vol inspiratie in m'n zolderkamer staan! Ken je pinterest? Daar vind je ook genoeg inspiratie! kijk maar eens: www.http://pinterest.com/hipinholland/diy/
  veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee!!! Als ik iets meer tijd had deed ik mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een lief leuk vogeltje is dit geworden! En wat een mooi idee van jou om iedere twee weken een ander thema te bedenken. Ik ben benieuwd wat het allemaal brengen gaat. Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...