Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zaterdag 19 mei 2012

vriendinnen met dezelfde smaak

Vandaag kwam Thea met haar dochtertjes Fay uit Sittard. We hebben elkaar 8 jaar geleden in Arnhem leren kennen en toen Thea in Sittard ging wonen, besloten we contact te houden. Nu zien we elkaar 2 keer in het jaar. Om de beurt reizen we naar elkaar toe en de kinderen gaan mee. De reis is altijd lang maar zeer de moeite waard.

We kletsen op een dag als dit bij, bewonderen elkaars spulletjes en vandaag heb ik haar meegenomen naar de lapjeshal, Ze keek haar ogen uit (zoals ik dit de eerste keer ook had gedaan)
We geven elkaar altijd hele leuke kadootjes. Gewoon, omdat we dat zo leuk vinden en we er beide van houden om lieve, kleine kadootjes voor een leuk prijsje te vinden, waar je heel blij van kan worden. Vandaag kreeg ik iets en moest erg hard lachen...Thea begreep later waarom: we hadden hetzelfde kadootje voor elkaar gekocht. Hoezo dezelfde smaak.
Ik en Thea
Voor Thea maakte ik ook een magneet.

1 opmerking:

  1. Wat een vrolijke en gezellige blog! Ik kwam hier zomaar terecht en je hebt er een volger bij! Heerlijk he stipjes? Die zie je ook bij mij steeds terug komen! Wat maak je leuke dingen:) Hopelijk zie ik een berichtje voorbij komen. Ik ga nog even rondneuzen op je blog.

    Fijne zondag avond.
    Groetjes Jorian!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...