Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!dinsdag 24 mei 2011

toen-nu-morgen

We waren jong en we waren vriendinnen op de middelbare school: kletsen, lachen, serieus over de dingen praten die ons bezighielden;onze onzekerheden herkenden we bij elkaar,maar ook kletsten we over jongens, wat trek ik aan en dansen (sjansen) tot in de late uurtjes, muziek draaien en dromend over later...later is nu geworden. Het contact is gebleven. Het gezellig kletsen en de gespekken ook.Nu gaat het over: waar sta je in het leven als moeder, vrouw en nog altijd een beetje meisje. Wat een rijkdom is het om elkaar zo lang te kennen en wat een rijkdom aan leven hebben we geschonken. We zijn nu moeder van allebei 2 dochters, en ik zie in haar oudste dochter een kleine Lorette. We wonen te ver van elkaar vandaan om zomaar even langs te komen. Lorette woont nog steeds in mijn hart: toen- nu en morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...