Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!maandag 16 mei 2011

koud en nat buiten, warm en droog binnen

Het is een druilerige lentedag vandaag; bah! De kinderen hadden ons uit laten slapen tot 8.30 en dat is echt een kadootje op deze zondag. We wilden gaan fietsen, was het plan de avond ervvoor. Maar ja soms heb je van die dagen dat je even op gang moet komen- als een dieselmotertje- en het weer werkt niet mee. Emma heeft een idee; we gaan bakken. Ze pakt haar eigen receptenboekje en zoekt uit wat ze wil. Bakkersmuts op haar hoofd en bakken maar. Terwijl de regen buiten tegen de ramen zielig naar beneden druipt laten wij ons humor er niet meer door bederven want we ruiken de cake, warm uit de oven. En Sofie? energie voor 10, die kruipt de hele kamer door. Wat nou regen, ik kan er wel tegen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...