Dit ben ik

Hoi hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.
Kathy, mama van twee meiden, lief van Mark en werk als juf in het basisonderwijs. In ons gezin wonen ook hond Saartje en onze twee poezen.
Ik word blij van creatief bezig zijn; naaien, bakken, koken, fröbelen, foto's maken en erop trekken met onze T3 camper.
Sinds 2011 heb ik een project opgezet dat Geef het door! heet: babyspullen die mensen niet meer nodig hebben worden complete babypaketten die bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.
Sinds december blog ik voor dewereldvanmorgen.nl Een site dat gaat over duurzaamheid.

Ik noem mijn blog: HARTEDINGEN. Op deze blog staan de dingen die mij blij maken en een sprongetje van geluk geven.

Veel kijk- en leesplezier!zaterdag 5 februari 2011

voor de eerste keer op de fiets

Sofie 8 maanden
Ze kan al zitten en het is lekker weer om te gaan fietsen zeg ik in bijna een adem...zullen we het gewoon eens proberen? In een lichtelijk opgetogen blije stemming loop ik door de kamer. Sofie krijgt haar jas aan met alle toeters en bellen; muts, sjaal, sloffen. Emma werkt goed mee want ze staat al buiten. Sofie weet nog van niets, maar straks zal de wereld wonderlijk aan haar ogen voorbij trekken. Hoe ging dat ook alweer het fietsstoeltje voorop...gepruts...duwen...eruit halen...nog eens proberen...ja hij zit. We gaan op weg. Sofie haar handen spartelen van plezier, haar ogen lachen en haar tandeloze mond lacht mee.We gaan naar opa en oma zo trots als papa en mama zijn. Weer een nieuwe mijlpaal gehaald. Sofie op de fiets!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...